Livrarea Produselor

Modalitati de livrare

Cand comanzi de la www.casavogue.ro poti alege urmatoarele modalitati de livrare:

  • Livrare prin Curier
  • Ridicare din Showroom

Livrare prin Curier

Livrarea produselor catre dumneavoastra se va face prin serviciul de curierat, numai pe teritoriul României, în maxim 4 zile lucratoare de la finalizarea comenzii, daca aceasta a fost confirmata si produsele sunt disponibile, la adresa specificata de dumneavoastra. Livrarea se va face între orele 09:00 - 18:00, iar daca în acest interval nu sunteti la adresa specificata (de ex. acasa), va rugam sa specificati o alta adresa la care puteti fi gasit (de ex. adresa de la locul de munca), pentru a putea evita întârzierile de livrare.

Termenul de livrare a produselor care nu sunt in stoc dar sunt disponibile de a fi comandate, sau care sunt fabricate la cererea cumparatorului, poate depasi termenul de 4 zile. Timpul in care un produs devine disponibil este specificat in detaliile acestuia de pe pagina magazinului www.casavogue.ro. Deasemenea, va vom informa prin e-mail sau telefonic in momentul in care produsele au ajuns la noi si sunt predate curierului pentru livrarea catre dumneavoastra.

Ridicare din Showroom

Daca doriti, va puteti prezenta personal la Showroom-ul Casa Vogue pentru a va ridica comanda plasata. In aceasta privinta, aveti optiunea de a bifa "Ridicare din Showroom" la finalizarea comenzii in contul dumneavoastra de client. Daca in termen de 5 zile de la finalizarea comenzii nu va prezentati pentru ridicarea acesteia din showroom si nu ne trimiteti nici o notificare in vederea pastrarii comenzii, rezervarea produselor, precum si comanda lansata vor fi anulate. In momentul prezentarii pentru ridicarea comenzii, aceasta va fi achitata direct in showroom, cu numerar sau cu card bancar.